' Selamat melayari blog KEMAS Sekijang, Semoga ianya dapat memberi sedikit sebanyak informasi kepada anda semua tentang KEMAS kawasan Sekijang dan akan dapat melihat sebahagian aktiviti yang dianjurkan oleh KEMAS Sekijang untuk pengetahuan masyarakat Sekijang,

terima kasih diatas sokongan anda semua '

Selasa, Mei 25, 2010

DI DOAKAN AGAR YB CEPAT SEMBUH


Warga KEMAS Daerah Segamat mendoakan semoga Yang Berhormat Abd Aziz Kaprawi agar segera sembuh dan dapat menjalankan tugas harian dengan jayanya.

YB. Abd Aziz kaprawi dijangka akan merasmikan program Hari Potensi KEMAS Peringkat Negeri Johor di Universiti Teknologi Mara ( Uitm ) Kampus Johor Segamat pada 27 Mei 2010. Disebabkan beliau tidak sihat maka perasmian majlis tersebut akan disempurnakan oleh YB. Datuk Haji Othman Bin Jais. Timbalan Speaker Dewan Negeri Johor.
..........................................................................................................
Exco Johor sedar selepas pintasan jantung
Mei 24, 10 4:27pm

Pengerusi Jawatankuasa Pertanian dan Industri Asas Tani Johor, Abd Aziz Kaprawi, yang selamat menjalani pembedahan pintasan jantung semalam, kini sudah sedar dan melepasi waktu kritikal.

Isteri beliau, Sabariah Tokimin yang ditemui di Hospital Sultanah Aminah di Johor Bahru, hari ini, berkata Abd Aziz, 51, yang dimasukkan ke Unit Rawatan Jantung, Sabtu lalu, bagaimanapun diletakkan di bawah pemerhatian doktor bagi tempoh 48 hingga 72 jam lagi sebelum dipindahkan ke wad biasa.

"Pagi ini beliau sudah sedar, buka mata dan boleh tersenyum. Itu bagi saya adalah petanda baik.

"Saya lihat keadaannya seperti biasa seperti mana pesakit baru menjalani pembedahan. Tiada pelawat dibenarkan masuk buat masa ini kecuali saya dan anak-anak," katanya.

Sabariah berkata, Abd Aziz sebelum ini pernah mengadu sakit dada tetapi dia beranggapan ADUN Parit Raja itu hanya kekurangan rehat.

Kesemua lima anak pasangan itu turut berada di hospital berkenaan dan antara kenamaan yang hadir ialah isteri Menteri Besar Johor, Datin Jamilah Ariffin.

- Bernama

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails