' Selamat melayari blog KEMAS Sekijang, Semoga ianya dapat memberi sedikit sebanyak informasi kepada anda semua tentang KEMAS kawasan Sekijang dan akan dapat melihat sebahagian aktiviti yang dianjurkan oleh KEMAS Sekijang untuk pengetahuan masyarakat Sekijang,

terima kasih diatas sokongan anda semua '

Selasa, Mei 19, 2009

Program Tahun 2008

KURSUS PEMPROSESAN MAKAN SEJUK BEKU



Pada : 20 April 2008
Masa : 8.00 pagi hingga 6.00 petang
Tempat : Pusat Masakan KEMAS Jalan Genuang


Dirasmikan oleh :
En. Md Mursidi Bin Katong
Penolong Pengarah KEMAS Negeri Johor




Perserta sedang mendengar taklimat kurus






Penerangan oleh penceramah cara-cara menguli


Inti yang diperlukan untuk sebiji karipap




Sedang mengadun karipap



En. Alus (No. 2 dari kiri), En. Md Mursidi (Tengah) dan Pn. Hjh Puspa (No. 4 dari Kiri), menunggu Majlis Perasmian Penutup Kursus


Peserta sedang mendengar ucapan majlis perasmian penutup oleh
Penolong pengarah JKEMAS Negeri Johor


Peserta sedang menerima sijil penyertaan dari Penolong Pengarah KEMAS Negeri Johor


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails